Ordförande har ordet - Arkiv

2013-05-27, Årsmöte 2014

Detta är endast ett högst preliminärt meddelande med främsta syfte att höra om förslag till årsmötesdag och plats för årsmötet är OK. Priset för var och en beror på hur mycket du/ni vill delta i. Endast årsmötet är gratis. Lunch (150) och middag kostar nog 250-300 kr. Övernattning + frukost drar iväg en bit till. 4 pers i stuga är överkomligt. Styrelsen avgör också om klubben kan subventionera något av maten.

MARHOLMEN (förslag)

Vår klubb firar 30-år nästa år. Den 21 januari 1984 är vår födelsedag.

Vi har bestämt att fira litet extra med våra medlemmar. Låt årsmötet bli höjdpunkten för de medlemmar som önskar fira. Vi bjuder även andra personer till vårt årsmöte; exempelvis från vänföreningar (Pythagoras, Åland m fl). Även företrädare från kommun och näringsliv. Låt detta bli en styrelsefråga.

DÄREMOT.....vill jag redan nu testa förslag till datum. Lörd 17 maj med övernattning för dem som så önskar till den 18 maj. Program i korthet: (förslag):
17 maj
kl 10 samling Färsna och avfärd 10.15. De som vill köra bil om ansluta vid Marholmen = helt OK.
Kl 12 ankomst Marholmens kursgård ca 20 km söder Norrtälje. Lunch.
kl 14-16 crusing på vackra vägar i omgivningen.
kl 18 årsmöte
kl 19.30 middag med inbjudna gäster
Underhållning som heter duga. (klubben avsätter pengar till artist/er)
Kväll/natt - samkväm
--
Övernattning för de som önskar det. Det finns stugor och även enskilda rum för de som vill ha det.
18 maj kl 8-9 frukost
kl 10 hemfärd mot Färsna ==>
----
Avslutning: Jag har prel.bokat så att vi säkert får komma=att det finns plats (17-18 maj 2014). Svar från oss behövs före 1 augusti = inte exakt antal - men att vi vill ha Marholmen som plats för årsmötet. Jag vill också ha dina synpunkter; Ja eller nej till Marholmen. Resten ordnas efter hand Bengt E.

» Senaste brevet från ordförande