Hänt med bild

2014-03-08, 7 mars Trivselkväll (bilder Motormässa)

Vid Trivselkvällen 7 mars visade Bengt E bilder från den stora motormässan i Bremen. Det som kan vara intressant att vet är att mässan är den första för året i Tyskland, att det fanns nya och begagnade reservdelar i mängder för i stort sett alla fordonstyper. Moppar, MC, bilar, traktorer. Om saker och ting inte fanns på mässan så är utställarna så många och kunniga att man i efterhand kan ringa och beställa från deras hemsidor. Vid besöket träffade vi en traktorklubb verksam i trakten av Bremen (dom var utställare vid mässan) hemsida; http://www.lanz-bulldog-club.de/. Nästa år -2015- i pingsthelgen har dom en stor jubileumsutställning. Vi är välkomna dit om det funkar för oss. Dom lovade ordna ett fint mottagande med bl a bra boende, mat och dryck. Kanske något för oss i klubben att fundera vidare på. Lämpligt att diskutera vid kommande årsmöte.
Bilder: Övre: Bengt E i mitten samtalar med företrädare för Lanzklubben i Bremen, dit vi är välkomna pingsthelgen 2015 vid deras jubileum.
Nedre: en av många hundra utställda motorfordon, bilar, små lastbilar, moppar, MC och framförallt - massor med utställare som säljer reservdelar, BMW från ca 1940.
- - -
Besökare: Urban Ericsson, Daniel Edberg och Bengt Ericsson.

» Tillbaka

Hänt med bild - Arkivet | Senaste inläggettrans