Hänt med bild

2012-06-16, LARS-ERIC, 70

KLICKA PÅ BILDERNA SÅ BLIR DOM STÖRRE.
Den 16 juni 1982 (nittionhundraåttiotvå) fyllde Lars- Eric 40 år.

LARS-ERIC UPPVAKTADES AV FLERA UR V-KLUBBEN; Kalle Öhman, Nils-Gunnar Carlsson, Pär Lundin, Arne Gillberg, Michael Hagström och Bengt Ericsson. Vi körde både v-traktorer och v-bilar till Öppet hus. Klubben överlämnade en gåva.
-----------------
Trettio år har gått - Lars-Eric har blivit vuxen - nu 70. Det firades ordentligt. Med presenter, sång och besök.

SÅ HÄR BÖRJADE DET:
När Lars-Erics vänner funderade på en lämplig present till en 40-åring kom man att tänka på den gamla Fordson, låglundare, som fanns hemma på gården i byn Söder-Nånö. -En så´n försöker vi skaffa, sa hans kompisar. Efter en stunds sökande hittades traktorn. Sagt och gjort. På födelsedagens morgon stod traktorn hemma vid huset. När födelsedagsbarnet tittade ut blev han både förtjust och undrande. -Vad är det där?

HÄR GICK STARTSKOTTET ATT BILDA KLUBBEN.
Bland gästerna vid 40-årsskivan fanns många vänner som hade gamla traktor i någon gömma. Värdelösa trodde de flesta. Men...nu efter 30 år är dessa pjäser eftertraktade och Lars-Eric har skaffat många traktorer under dessa år och på senare tid även lastbilar. Och inte vilka lastbilar som helst! En av de senaste är en tankbil med varumärket Koppartrans, ett vanligt bensinbolag på 50 och 60 talet. (Klubben bildades den 21 januari 1984, idag har klubben ca 400 medlemmar och intresset bara växer).

GRATTIS LARS-ERIC.

Du som vill uppvakta men inte hinner kan ju ringa 0176-14825 eller 0706-316666.(Det är öppet hus födelsedagen från kl 16).

FOTO: Ovan. Lars-Eric vid ett nyförvärv - lastbild Scania. Nedan. Traktorpulling vid Färsna gård, dragare, en fin IH.

» Tillbaka

Hänt med bild - Arkivet | Senaste inläggettrans