Hänt med bild

2011-08-14, 13.8. V-traktorernas Dag på Färsna

Kort info från 13.8. V-traktorernas Dag på Färsna.

Under fem timmar bjöds på ett omväxlande program. Drygt 2 500 personer har letat sig till gården. Solen sken och vädret var det bästa tänkbara.

Vi har tagit massor av bilder av vilka några kommer att läggas ut här på hemsidan efterhand som vi hinner redigera dem. Klubben ordnar som vanligt bildvisningskvällar under hösten. Vid dessa tillfällen visar vi ett 100-tal bilder + filmer som vår mästerfotograf Lars Hellquist fixat.

Redan här ser du två bilder. (Klicka på dom så blir dom större)
1. Den övre bilden visar en del av utställningsområdet - från luften i RamiRents skylift.
2. Den nya handikappvagnen *En vagn för alla* med plats för 3-5 rullstolar + ett mindre antal passagerare; tillsammans ca 10 pers. Vagnen invigdes denna dag under högtidliga former med tal av Roslagens Sparbanks stiftelse och ordförande i en av bankens två stiftelser, Ingvar Jacobsson. Invigningen förrättades med tal och bandklippning av ordföranden i Tiohundranämnden Hans Andersson. KOMMENTARER: vi har fått många lovord för denna satsning och vill ännu en gång framföra vårt tack till Roslagens Sparbank som beviljade ett bidrag som gjorde det möjligt för oss att inköpa vagnen och sedan med eget folk och klubbens pengar färdigställa vagnen.

Vagnen kommer att användas för utfärder i skog och mark. Mer info meddelas efter klubbens nästa styrelsemöte den 30 aug.
14.8.11/Bengt E

» Tillbaka

Hänt med bild - Arkivet | Senaste inläggettrans