Hänt med bild

2020-03-29, Gunnar Ericsson, avliden

Gunnar har lämnat oss. Nyligen fyllda 79 år. De sista åren märkt av sjukdom. 75 fina, ljusa år med härliga minnen. Gunnar har under många år bott i Vaxholm.
Gunnar hade lätt att lära. Med goda betyg blev han släktens första student. Mamma Wilma och pappa Eric var stolta över sin tredje son. Då -1961 - var det något alldeles extra att ta studenten. Mina minnen blir från uppväxtåren hemma på gården i Nånö. Ungdomsåren med kusiner och grannar – bad och fotboll. Vuxenåren med barn och barnbarn. Vår son Urban skriver: minnen med Gunnar är många - godisträd i Vaxholm, AIK-fester, Gunnar 50 år med bjudresa till varma landet – generös och omtänksam.
I Veterantraktorklubben är vi många som tackar för år tillsammans. Gunnar har lämnat. Traktorklubben har förlorat en vän och medhjälpare. Jag har förlorat en bror. Minnet är ljust. Tomrummet stort. Livets mening är att sprida glädje, att fånga dagen och sprida trivsel, allt som skapar ljusa minnen. Det kunde Gunnar under sin krafts dagar. Gunnars hustru Karin avled för snart 20 år sedan. Kvar är barnen - båda fyllda de 50 - Håkan och Annika med familj. Våra tankar finns hos dem.
/Bengt Ericsson

Notering: Gunnars önskan är att begravning sker i stillhet med de allra närmaste - barn och barnbarn.

FOTO; Gunnar, 50 år. Bild 2. Gunnar kör traktor med hölass. Traktorn är den som fanns på gården i Nånö under många år.


» Tillbaka

Hänt med bild - Arkivet | Senaste inläggettrans